Informació general de la seu electrònica o lloc web solmet-7.com:

www.solmet-7.com és un domini de l’empresa SOLMET-7, S.L. amb NIF.: B64274376 i ubicat a: C/ Camí de les Arenes 29-33; PI. Santa Anna III 08251 –Santpedor / Barcelona amb Tel. Contacte: 938786684 i correu electrònic: solmet-7@solmet-7.com.

Mitjançant el domini solmet-7.com, l’empresa SOLMET-7, .L. gestiona aquesta web, sense perjudici que puntualment o de manera permanent hi pugui haver altres adreces electròniques que també permetin accedir als continguts i serveis prestats mitjançant el lloc web solmet-7.com.

L’empresa SOLMET-7, S.L. pot cedir la gestió del domini i portal web de la adreça www.solmet-7.com a altres entitats i/o persones l’operativa i ús d’aquest lloc web.

 

Avís Legal:

Continguts

Tots els continguts que es publiquen a través d’aquesta Web www.solmet-7.com , incloent els textos, dades personals, informació, imatges, disseny, logotips i qualsevol altre material son de titularitat de SOLMET-7, S.L., o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests a SOLMET-7, S.L.. Tots els drets estan reservats. Així mateix es prohibeix la utilització de dades publicades a través del nostre portal per a l’enviament d’informació comercial, publicitat o qualsevol tipus d’espam. En cap concepte, l’accés a la pàgina web implica la renuncia o cessió de tals drets, ni confereix cap dret d’utilització, modificació, distribució, reproducció o explotació sense que es disposi prèviament del consentiment escrit i exprés per part del titular del dret. La vulneració d’aquesta normativa, ja sigui de forma directa o indirecta i a través de qualsevol mitjà o suport implicarà la interposició de les accions legals pertinents. Els titulars de les dades i imatges que es publiquen a través d’aquesta pàgina Web poden posar en coneixement a l’empresa SOLMET-7, S.L qualsevol observació que els afecti enviant un correu electrònic a la següent adreça: solmet-7@solmet-7.com. Tots els afectats poden exercitar els drets reconeguts per la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals i, en particular, els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació dirigint un escrit juntament amb una fotocopia del seu DNI a la següent adreça: C/ Camí de les Arenes 29-33; PI. Santa Anna III 08251 –Santpedor / Barcelona.

 

Enllaços

El Portal www.solmet-7.com posa a la disposició dels Usuaris dispositius tècnics d’enllaços, que permeten als Usuaris accedir a llocs i pàgines web pertanyents i/o gestionats per tercers. La instal•lació d’aquests enllaços al Portal té per únic objecte facilitar als Usuaris la recerca de continguts i serveis disponibles a Internet, així com l’accés a la informació .El fet d’incloure enllaços no implica l’existència de cap relació entre SOLMET-7, S.L. i el propietari de la pàgina web enllaçada, com tampoc l’acceptació i aprovació per part de SOLMET-7, S.L. dels seus continguts i/o serveis, essent el seu propietari l’únic responsable dels mateixos. A la vista de que algun d’aquests enllaços pot fer possible l’accés a continguts i serveis no dirigits especialment als menors d’edat, aquests hauran d’obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals per la utilització de la informació, continguts i serveis existents als portals enllaçats. SOLMET-7, S.L. no té cap control sobre les pàgines enllaçades a través dels vincles que s’incorporen al Portal i no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni pels serveis als quals el visitant pugui accedir en aquestes pàgines, ni per qualsevol contingut, productes, serveis, publicitat, ni qualsevol altre material disponible en els mateixos. Per aquest motiu, es recomana a l’usuari d’extremar la prudència quan s’accedeixi als portals enllaçats i en cas de que visualitzi qualsevol contingut que li sembli il•lícit, perjudicial o ofensiu li preguem que ens ho comuniqui immediatament enviant un correu electrònic a l’adreça: solmet-7@solmet-7.com amb la finalitat de que ho puguem solucionar.

 

Política de privacitat del portal

SOLMET-7, S.L. tan sols disposa de la informació que l’usuari facilita voluntàriament a través de la complementació dels formularis que es posen a disposició de tots els visitants o dels correus electrònics que es poden dirigir al SOLMET-7, S.L. Aquestes dades son tractades amb la màxima confidencialitat i utilitzades exclusivament per gestionar la seva sol•licitud. SOLMET-7, S.L guardarà les dades de caràcter personal que li siguin voluntàriament facilitades en un fitxer de la seva titularitat. Tots els afectats poden exercitar els drets reconeguts per la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals i, en particular, els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel•lació dirigint un escrit juntament amb una fotocopia del seu DNI a la següent adreça: C/ Camí de les Arenes 29-33; PI. Santa Anna III 08251 –Santpedor / Barcelona.

 

Legislació aplicable

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

Camí de les Arenes - Nau, 29-33 • Tel. (+ 34) 93 878 66 84

Pol. Ind. "Santa Anna III" •  08251 SANTPEDOR (Barcelona)